Regioplein ZHZ

ImproCon staat binnenkort weer op de beurs! Van 15 tot en met 17 september 2015 wordt in de Evenementenhal te Gorinchem een beurs georganiseerd met een verzameling van specifiek elkaar versterkende doelgroepen. Op de beurs zijn onder andere het Regioplein ZHZ,  het Machine Plein, de Interieurbouw & Hout Vakbeurs GO 2015 en de Bouw Compleet GO 2015 gepland. Daarnaast zijn op het buitenterrein de Verticaaldagen Benelux gepland. Al met al een mooie kans om kennis van nieuwe technieken op te doen en informatie te vergaren om uw bedrijf verder uit te bouwen.
 
ImproCon zal een van de deelnemers zijn op het Regioplein ZHZ. Het Regioplein ZHZ zal bestaan uit regionale bedrijven. Wij nodigen u hierbij uit om te komen kijken op deze beurs en natuurlijk onze stand te bezoeken Voor de overige deelnemende partijen verwijzen wij u naar http://www.regioplein-zhz.nl/.
 
Heeft u nog geen gratis toegangskaart van uw contactpersoon bij ImproCon ontvangen, maar heeft u toch interesse om een bezoek te brengen aan deze beurs, neem dan contact op met Willem Roeleveld via wroeleveld@improcon.nl. De toegangskaart wordt u dan zo snel mogelijk toegezonden.

Terug naar overzicht