Fenexpo

Op 21, 22 en 23 april worden in de Evenementenhal te Gorinchem voor de 8e keer drie commerciële topdagen georganiseerd. Op deze beurs presenteren ruim 250 bedrijven uit allerlei branches zich aan ruim 7000 bezoekers. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot een bekende business-tot-business beurs in de regio Gorinchem met een hoog netwerkgehalte. Positiviteit en enthousiasme voerden ook de laatste keer weer de boventoon.

 

Vanzelfsprekend is in navolging van het succes van vorig jaar ImproCon ook weer aanwezig.

 

Wij zouden het op prijs stellen wanneer wij u kunnen verwelkomen bij onze stand. We hebben een beursactie waarmee u € 200,-- kunt verdienen.

 

Vanzelfsprekend kunt u tijdens dit evenement ook andere standhouders ontmoeten en netwerken. Immers netwerken is één van de belangrijkste activiteiten voor commercieel succes. Het zorgt ervoor dat men u kent en weet te vinden.

 

We kijken uit naar uw komst en gaan er vanuit dat het voor u ook een succesvolle beurs wordt.

 

De Evenementenhal in Gorinchem is gunstig gelegen aan de A15 met prima voorzieningen. De full-service formule staat garant voor een optimaal resultaat. Voor alles wordt namelijk gezorgd. Gratis parkeren, gratis entree, gratis catering voor bezoekers en geen verrassingen achteraf.


Klik hier voor gratis kaarten.

Terug naar overzicht